Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Wij zijn op zoek naar een Fysiotherapeut (V) met affiniteit Wervelkolom en Sport 36 - 40 uur per week (betreft een tijdelijke functie van 17 april t/m ongeveer 15 november i.v.m. waarneming zwangerschapsverlof)

Wij zijn op zoek naar tijdelijke uitbreiding van ons breed gespecialiseerd, jong en dynamisch team. Affiniteit met wervelkolom en sport is een pré.

Ben jij een gepassioneerde fysiotherapeut en op zoek naar een uitdaging? En wil je werken in een innoverende praktijk waar effectief handelen en evidence based practice hoog in het vaandel staat? Waar de zorg op maat verder reikt dan de praktijkmuren en de cliënt centraal staat? Reageer dan binnen twee weken op onze vacature.

Fysio- Manueletherapie Holtslag is een moderne en innovatieve praktijk in Veenendaal en Ede. In onze praktijk hebben we diverse specialismen; sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatrische- en thuiszorgfysiotherapie, groepsoefentherapie, schouderrevalidatie en dry needling, neuro-revalidatie, echografie, shockwave therapie en  oncologische revalidatie. De praktijk heeft een uitstekende samenwerking met verwijzers en overige disciplines en collega’s.

Als praktijk beschikken we over een ruime trainingszaal, waar veel ruimte is voor vrije oefeningen en tevens voorzien is van een ruim assortiment fitnessapparatuur. De praktijk werkt samen met (top)sporters en sportclubs, waarvoor we testen, adviezen en sport fysiotherapeutische behandeling geven.

Tevens hebben we een goede samenwerking met de huisartsen, orthopeden en sportartsen in de omgeving.

Je werkdagen zijn in overleg in te delen waarbij minimaal 1 avond een must is.
Voor meer informatie over onze praktijk kunt u kijken op
www.fysioholtslag.nl
Bent u daarna nog steeds geïnteresseerd, dan zien we je motivatiebrief en CV graag binnen twee weken tegemoet.

Fysio- Manueletherapie Holtslag
Sportlaan 9A
3905 AD Veenendaal
Tel: 0318 – 550602
info@fysioholtslag.nl
www.fysioholtslag.nl

VACATURE: MANUEEL THERAPEUT (M/V)

FysioPlus Amsterdam is per direct op zoek naar een enthousiaste Manueel Therapeut voor minimaal 14 uur per week.

In verband met het uitbreiden van de Manuele Therapie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en up-to-date Manueel Therapeut (m/v), bij voorkeur met diploma Master Manuele Therapie of in het laatste jaar van deze opleiding. Het gaat in eerste instantie om 3 dagdelen in de week met de moge- lijkheid om dit in de toekomst uit te breiden. Dagen en tijden zijn in overleg te bepalen.

Aanvangsdatum is in overleg.

Praktijkinformatie
FysioPlus is een moderne en dynamische fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in Amsterdam-Zuid en

Amsterdam–West. Ons team bestaat uit 15 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Naast Sportfysiotherapie en Bekkenfysiotherapie is Manuele Therapie een van onze belangrijkste specialisaties. De praktijk werkt met Intramed en kenmerkt zich door korte lijnen met huisartsen en andere disciplines, is innovatief en streeft naar state-of-the-art behandelmethoden.

Functieomschrijving en locaties
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het onderzoeken en behandelen van patiënten, het actief revalideren van patiënten in

onze oefenruimte en het coordineren van de Manuele Therapie. Daarnaast onderhoud je contacten met disciplines gekoppeld aan dit domein.

Je zal voornamelijk werkzaam zijn op onze locaties FysioPlus De Mirandabad en Fysioplus Oostoever Sloterplas. Op deze laatste locatie, gelegen in Amsterdam-West, werk je nauw samen met 2 van onze bekkenfysiotherapeuten, een psychosomatisch fysiotherapeut en 3 algemeen fysiotherapeuten.

Op onze locatie FysioPlus De Mirandabad werk je intensief samen met 8 collega’s (sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, een ZwangerFitdocente, kinderfysiotherapeute en een echografist). Deze locatie is het (sport)fysiotherapie en preventiecentrum van FysioPlus gelegen in Amsterdam-Zuid. Uniek aan deze locatie is dat wij hier tevens de beschikking hebben over een therapiebad.

Ben jij die enthousiaste, ondernemende en leergierige Manueel Therapeut, die echte teamspeler met goede communicatieve eigenschappen en wil je graag in een professioneel en leuk team werken? Stuur dan je motivatie en CV naar:

Anneke van Schaik
Praktijkeigenaar en manager HR FysioPlus Amsterdam
E. annekevanschaik@fysioplus.nl
T. 020 – 679 44 97

VACATURE: BEKKENFYSIOTHERAPEUT

FysioPlus Amsterdam is per direct op zoek naar een enthousiaste bekkenfysiotherapeut voor minimaal 12 uur per week.

Start: In overleg
Dagen: Maandag, woensdag (tijden in overleg)
Functie: Bekkenfysiotherapeut
Locatie(s): FysioPlus Oostoever Sloterplas, FysioPlus De Mirandabad

Praktijkinformatie
FysioPlus is een moderne en dynamische fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-

West. Ons team bestaat uit 15 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Naast Sportfysiotherapie en Manuele Therapie is

Bekkenfysiotherapie een van onze belangrijkste en tevens grootste specialisatie.

Functieomschrijving en locaties
Je zal voornamelijk werkzaam zijn op onze locaties FysioPlus De Mirandabad en Fysioplus Oostoever Sloterplas. Op deze laatste

locatie, gelegen in Amsterdam-West, werk je nauw samen met 2 van onze bekkenfysiotherapeuten, een psychosomatisch fysiotherapeut, een manueel therapeut en 3 algemeen fysiotherapeuten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het onderzoeken en behandelen van bekkenfysiotherapeutische patiënten, het actief revalideren van patiënten in onze oefenruimte en het coordi- neren van de bekkenfysiotherapie. Daarnaast onderhoud je contacten met disciplines gekoppeld aan dit domein.

Op onze locatie FysioPlus De Mirandabad zien wij je graag de actieve revalidatie van de bekkenfysiotherapeutische patiënten uitbreiden. Deze locatie is het (sport)fysiotherapie en preventiecentrum van FysioPlus gelegen in Amsterdam-Zuid. Hier werk je nauw samen met 8 collega’s (sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, een ZwangerFitdocente, kinderfysiothe- rapeute en een echografist). Op deze locatie hebben wij tevens de beschikking over een therapiebad.

De Bekkenfysiotherapie FysioPlus werkt met Intramed en FysioRoadMap.

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die niet alleen goed kan samenwerken binnen ons team, maar ook geïnteresseerd is in het actief samenwerken met andere disciplines buiten FysioPlus. Interesse en ervaring in echo-onderzoek is een pré.

Ben je die enthousiaste en gedreven bekkenfysiotherapeut en wil je werken in een professioneel en leuk team? Stuur dan je motivatie en CV naar:

Anneke van Schaik
Praktijkeigenaar en manager HR FysioPlus Amsterdam
E. annekevanschaik@fysioplus.nl
T. 020 – 679 44 97

Fysiotherapiepraktijk WillinkWassink is gevestigd op twee locaties in Doetinchem: binnen gezondheidscentrum EMC de Raad (centrum) en binnen sportcentrum Sportspalace (de Huet), beiden in gelegen in Doetinchem.

De praktijk kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit en persoonlijk karakter. Actieve participatie van de patiënt en multidisciplinair denken en handelen is de basis van ons succes .

Vanwege het feit dat een collega manueel- en sportfysiotherapeut elders een baan betrekt zijn we op zoek naar een nieuwe collega sportfysio- en / of manueeltherapeut.

Functieprofiel  

 • Bij voorkeur met een afgeronde of in de laatste fase van de masteropleiding sportfysiotherapie en / of manuele therapie.
 • Bereidheid 1 avond en / of een dagdeel in het weekend te werken
 • Je bent representatief voor de praktijk, resultaatgericht, weet van aanpakken, sociaal en communicatief vaardig. Wij waarderen vooral de persoonlijke eigenschappen sympathiek, communicatief vaardig, inhoudelijk goed en sociaal.
 • Affiniteit met (sport)revalidatie en groepstrainingen is een pre.
 • Wil meedenken met de organisatie op het gebied van kwaliteit en ontwikkeling.
 • Geven van groepstrainingen.
 • Kunnen werken met SOM en bent gewent klinimetrie als onderdeel van proces.
 • Een full time dienstverband. Uren en dagen in overleg.           

Spreekt dit je aan? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar:

Praktijk voor fysio-,manuele- en sportfysiotherapie WillinkWassink
T.a.v. Emil Wassink
Mercuriustraat 22B
7006 RL Doetinchem
info@fysio-willinkwassink.nl

Manueel therapeut gezocht voor 24-32 uur.

De Driesprong, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie is een praktijk met een jong en dynamisch team. We werken vanuit onze kernwaarden : bezieling , groei en ontwikkeling, betrokkenheid  en vertrouwen aan een goede relatie met onze cliënten en verwijzers.

Binnen ons team ontstaat er per 1 april een vacature voor 24-32 uur. Je gaat werken in een breed teamverband met verschillende disciplines waarbij de manuele therapie

 samen werkt met de disciplines psychosomatische fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast werk je samen met specifieke verwijzers binnen de eerste- en tweede lijn gezondheidszorg.

Het verkrijgen van de meest optimale zorg voor de patiënt  is de uitdaging die je wilt aangaan  samen met je andere teamleden.

Wil je deze uitdaging aangaan en ons team komen versterken, reageer dan uiterlijk voor 04-03-2017 schriftelijk of per email: a.kreuwel@dedriesprong.nu
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Anne-Marie Kreuwel, tel. 06-46066989
De Driesprong, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie. Topweg 46, 7559 PH Hengelo.
www.dedriesprong.nu

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) bij FysOptima Delft
Uren per week: 8-16 (uitbreiding mogelijk)
Per direct

Voor onze praktijk FysOptima Delft zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o). Wij zijn een grote praktijk gevestigd op 4 locaties in Delft met diverse specialisaties. Ons team bestaat uit 20 enthousiaste medewerkers die dagelijks met veel passie en inzet mensen helpen.

Wij bieden jou:

 • Werken in een ervaren en zeer enthousiast team
 • Salaris, werktijden en dagen in overleg
 • Gebruik van professionele apparatuur voor bekkenfysiotherapie

Interesse of vragen over deze vacature?

Kijk voor meer informatie over ons op onze website (www.fysoptimadelft.nl) of neem    contact op met Willem Liebregts of Mieke Smits op telefoonnummer 015-256 59 00 of via info@fysoptimadelft.nl

Functieomschrijving manueel therapeut bij Sport Reha Care

SportRehaCare is een gezellige 1e lijn praktijk in het hart van Maarssen. We zijn service gericht en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor een betere spreiding in de planning zijn wij op zoek naar een manueel therapeut om ons team te versterken. De voorkeur gaat uit naar een therapeut die in het begin van de week beschikbaar is. Aanvang zo spoedig mogelijk.

Manueel therapeut (16 uur)

Wij bieden:

 • Een functie als manueel therapeut.
 • op termijn is het mogelijk om de uren uit te breiden.
 • Een prettige werksfeer in een gezellig team.
 • Salaris conform markt gemiddelde.

Wij vragen:

 • Afgeronde opleiding manueel therapeut.
 • Klantvriendelijke houding.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring.
 • Ervaring met Intramed.
 • Bereidheid om minimaal 1 avond te werken.
 • Beschikbaar op maandag, dinsdag en/of woensdag (twee van deze drie dagen).  

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je CV en motivatie naar:

SportRehaCare
t.a.v. D. van Mourik
Emmaweg 22, 3603 AM, Maarsen
Of mail: diana.vanmourik@sportrehcare.nl

Fysiotherapie Leebrug is per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende sportfysiotherapeut (i.o.).
Onze praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Leebrug en Medisch Centrum Schalkwijk. In deze centra werken algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten nauw samen met andere medische en paramedische disciplines.  

Wij zoeken een collega fysiotherapeut (m/v) die inzetbaar is voor de algemene en sportfysiotherapie. Je hebt aantoonbare ervaring met patiëntenzorg bij: orthopedische postoperatieve revalidatie en bij onderzoek/behandeling van sportblessures bij recreatieve sporters.

Wij bieden je een 4-daagse werkweek van minimaal 25 uur met de mogelijkheid tot uitbreiding. Graag minimaal 1 avond per week inzetbaar. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op zaterdag te werken. Er zijn goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een moderne werkomgeving met een enthousiast team van 12 medewerkers.  

Bij interesse stuur je cv en motivatiebrief naar info@fysiotherapieleebrug.nl 
t.a.v. J.J.M. ten Boer van Bergen

Het Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld (FCWV) is een dynamische fysiotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum in de nieuwbouwwijk Wateringse Veld.  In het gezondheidscentrum bevinden zich ook de huisartsen, apotheek, verloskundigen, podotherapeut, GZ-Psycholoog, psychiater, diëtiste, pedicure, haptotherapeut en een priklab.

Het FCWV is een middelgrote praktijk met diverse specialisaties. Vanwege uitbreiding van uren en groei in de praktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Deze advertentie is bedoelt voor een nieuwe functie, een fysiotherapeut met de specialisatie manuele therapie (i.o.). Je krijgt 11 collega fysiotherapeuten. Daarnaast is er een receptioniste om de praktijk te ondersteunen.

Jouw Profiel

 • Je bent in de laatste fase van de opleiding manueel therapie of je hebt deze reeds afgerond.
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring.
 • Je kunt zelfstandig werken en ook goed samenwerken in een gezellig team.
 • je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de praktijk;
 • kwaliteit van zorg is belangrijk;
 • Je bent een therapeut die bereid is niet alleen naar de klacht te kijken, maar ook naar de mens achter de klacht.
 • Je bent ondernemend en bereid te werken volgens de HKZ en Plus norm.
 • Je bent bereid om minimaal 1 avond in de week  te werken en/of een dagdeel in het weekend.

Wij beiden:

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een zelfstandige functie in een jong, dynamisch en gezellig team;
 • Volledige ondersteuning van administratie en praktijkorganisatie;
 • Een fysiotherapeutische team met verschillende specialisaties waarmee onderling intensief wordt samengewerkt;
 • Multidisciplinaire samenwerking in een gezellig team in een gezondheidscentrum;
 • Een full time dienstverband. Uren en dagen in overleg.           

Ben jij de gemotiveerde en enthousiaste kandidaat die wij zoeken, stuur dan snel je CV met motivatie brief naar: management@fcwv.nl

Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld
t.a.v Esmeralda Genemans
Laan van Wateringse Veld 224 B
2548 CG Den Haag
t: 070 - 309 98 60
e: management@fcwv.nl
www.fcwv.nl

VACATURE:
MANUEEL THERAPEUT of in opleiding vanaf 2e jaar

Voor onze moderne praktijk met twee locaties en 6 fysiotherapeuten, waarvan twee manueel therapeuten (MSc.) en een sportfysiotherapeut Msc. zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en patiëntgerichte manueel therapeut, eventueel in opleiding vanaf het 2e jaar. Het aantal uren wordt ingeschat op 28 tot 36 uur per week.

Ben je geinteresseerd in deze vacature neem dan contact op met Eric van Bommel:
T 073 30 300 00 
of stuur een mail naar:
info@fysiovanbommel.nl
www.fysiovanbommel.nl

 

Pagina's