Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Ben je geïnteresseerd in een functie als fysio/manueel therapeut binnen een ambitieus nauw samenwerkend team met verschillende disciplines. Idealisme, integraal werken, beweging, open en laagdrempelig zijn kenmerken ons. Binnen het centrum zijn er hele korte lijnen met psychologen, logopedisten en een diëtiste en is er een nauwe samenwerking met huisartsen.

We zoeken een manueel therapeut of fysiotherapeut, die in opleiding is voor of affiniteit heeft met manuele therapie. Hij of zij werkt direct samen met collegae manueel therapeut(en) en kan afhankelijk van ervaring meewerken in de anderhalve lijn zorg en ons sport tainings en advies centrum “Sportbeter”. Een afgeronde master manuele therapie heeft onze voorkeur, maar reageren kan ook als je in opleiding bent of bereid bent de opleiding manuele therapie te gaan volgen.

Het betreft een min- max contract van 32- 36 uur (in overleg kunnen meer of minder uren overeengekomen worden)

Ingangsdatum:        1 juli 2017, zo mogelijk eerder.
Salaris:                  in overleg.

We zien je brief en CV graag tegemoet ! Vriendelijke groet Marjon Douma
Mail:   marjondouma@integrabeweegt.nl
Info:   www.integrabeweegt.nl en www.sportbeter.nu

Vacature Manueel Therapeut (i.o.) Delfzijl / Appingedam
(tijdelijke waarneming ivm ziekte : 8-16 uur)

Voor onze moderne praktijk, met vestigingen in de gezondheidscentra van onder andere Delfzijl en Appingedam, zijn wij per direct op zoek naar een manueel therapeut, dan wel een manueel therapeut vanaf het derde jaar van de opleiding aan de SOMT.

Wegens ziekte van 2 van onze manueel therapeuten zoeken wij versterking van ons team.

In de praktijk werk je samen met een enthousiast team van collega’s met ieder hun eigen specialisatie.

Zie voor verdere informatie over de praktijk : www.kinesefysio.nl

Heb je interesse in deze vacature? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken: info@kinesefysio.nl

telefoon: 0596-613066; Nanny den Hertog, Lineke Pannenborg.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een spontane en collegiale Manueel Therapeut die ons team komt versterken per 1 juli.

Binnen deze functie speel je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de praktijk. Je bent iemand die weet wat hij/zij doet en kan, die de kracht van samenwerken inziet en hier een actieve bijdrage in levert. Die de mens als geheel behandelt en de klacht daarin meeneemt. Je neemt graag initiatief en vindt het leuk het team te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen en   denkt mee over oplossingen die interessant zijn voor de praktijk en patiënt.

De volgende kenmerken/kwaliteiten zijn van belang:

 • Hart en ziel voor de patiënt
 • Samenwerking binnen en buiten de praktijk
 • Betrokken bij praktijk en patiënt
 • Innovatief
 • Up-to-date van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld
 • Doelgericht werken en transparantie in je handelen richting praktijk/patiënt
 • Humor
 • Initiatief nemen
 • Flexibel
 • Kennis van Intramed is een pré

De praktijk

Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen (www.praktijk-wittevrouwen.nl)  is een middelgrote praktijk met multidisciplinair team. De praktijk bestaat ruim 32 jaar en is bij patiënten bekend om haar persoonlijke en kleinschalige zorg. Je zal onderdeel gaan uitmaken van een divers team in zowel ervaring als specialisaties en krijgt een werkplek in het hartje van Wittevrouwen (nabij het centrum van Utrecht).

Wij bieden:

 • Een boeiende baan in een multidisciplinaire omgeving
 • Wekelijks uitgebreid inhoudelijk teamoverleg
 • Het gaat op dit moment om 16 uur in 2-3 dagen per week (met mogelijkheid tot uitbreiding) waarvan minimaal 1 avond
 • Je bouwt verder vanuit een bestaande functie
 • Een jaarcontract en bij wederzijds welbevinden verlenging
 • Een vast salaris met groeimogelijkheden
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden oa een wekelijks verzorgde teamlunch, jaarlijkse bbq en teamuitje

Solliciteren:

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om samen te werken in onze praktijk? Stuur dan voor 21 mei 2017  je motivatiebrief en CV naar info@praktijk-wittevrouwen.nl

Medifit (Oss) zoekt een:

Enthousiaste manueeltherapeut(e)

Ben jij op zoek naar een baan waar je zelf iets moois van kunt maken? Naar collega’s die de lat hoog leggen? En naar een praktijk waar vakmanschap en enthousiasme en teamwork hand in hand gaan?

Dan hebben we goed nieuws. Medifit (gevestigd in Oss) is namelijk samen op zoek naar een manueeltherapeut.

Over jou

 • Je hebt de opleiding tot manueeltherapeut afgerond of zit in je laatste jaar.
 • Je bent (uiteraard) vakkundig, maar ook flexibel, enthousiast, vooruitstrevend, collegiaal en klantgericht.

Over ons

 • We werken binnen ons centrum met verschillende specialisaties
 • We werken veel samen omdat we geloven in kennis, ruimte bieden aan (persoonlijke) groei en investeren in kwaliteit en vakmanschap.

Over de baan

 • Je begint met minimaal 20 uur en bouwt dit – samen met ons – binnen 3 maanden uit naar 40 uur.

Reageren

Interesse? Reageer dan bij Mireille Claessens: mireille@medifitoss.nl. Als je vragen hebt, kun je haar bellen op: 0412 – 636 234. Wacht niet te lang, want we willen vooruit!

Vacature Bekkenfysiotherapeut

FysioPlus is per direct op zoek naar een enthousiaste Bekkenfysiotherapeut (met diploma Bekkenfysiotherapie of in het laatste jaar van deze opleiding). Het gaat in eerste instantie om minimaal 12 uur per week met de mogelijkheid om dit in de toekomst uit te breiden. Aanvangsdatum: per direct. Dagen en tijden zijn in overleg te bepalen maar bij voorkeur beschikbaar op de maandag en woensdag.

Wie zijn wij?
FysioPlus is een moderne en dynamische fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam–West. Ons team bestaat uit 15 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Naast Sportfysiotherapie en Manuele Therapie is Bekkenfysiotherapie een van onze belangrijkste specialisaties. De praktijk werkt met Intramed en FysioRoadMap en kenmerkt zich door korte lijnen met huisartsen, verloskundigen en andere verwijzers, is innovatief en streeft naar state-of-the-art behandelmethoden.

Wie ben jij?
Jij bent die enthousiaste, ondernemende en up-to-date bekkenfysiotherapeut, afgestudeerd of in het laatste jaar van de opleiding! Die echte teamspeler, gepassioneerd en leergierig! Gedreven als het aankomt op het onderzoeken, behandelen en actief revalideren van patiënten. Planmatig als het gaat om het coördineren van de Bekkenfysiotherapie bij FysioPlus. Daarnaast vind je het leuk om contacten te onderhouden met andere disciplines en draai je je hand niet om voor verslaglegging. Interesse in én ervaring met echo-onderzoek is een pré.

Je zal voornamelijk werkzaam zijn op onze locaties FysioPlus De Mirandabad en FysioPlus Oostoever Sloterplas. Op deze laatste locatie, gelegen in Amsterdam-West, werk je nauw samen met 2 van onze bekkenfysiotherapeuten, een psychosomatisch fysiotherapeut, een manueel therapeut en 2 algemeen fysiotherapeuten.

Op onze locatie FysioPlus De Mirandabad werk je intensief samen met 8 collega’s (Sportfysiotherapie, Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, ZwangerFit, Kinderfysiotherapie en Echografie). Deze locatie is het (sport)fysiotherapie en preventie- en trainingscentrum van FysioPlus gelegen in Amsterdam-Zuid en heeft de beschikking over een therapiebad.

Wat kan je verwachten?
Een praktijk die volop in ontwikkeling is! Een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin samenwerken centraal staat en waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met bonus regeling. Vergoeding van de kosten voor CKR-inschrijving voor zowel algemeen fysiotherapeut als eventuele verbijzonderingen. Vergoeding van abonnementskosten Physios.

Ben jij die enthousiaste en gedreven Bekkenfysiotherapeut en wil je graag werken in een professioneel en leuk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur jouw motivatie en CV naar:

Anneke van Schaik
Praktijkeigenaar en manager HR FysioPlus Amsterdam
E. annekevanschaik@fysioplus.nl
T. 020 – 679 44 97
W. www.fysioplus.nl

Vacature: Manueel Therapeut (M/V)

In verband met het uitbreiden van de Manuele Therapie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Manueel Therapeut, bij voorkeur met diploma Master Manuele Therapie of in het laatste jaar van deze opleiding. Het gaat in eerste instantie om 3 dagdelen in de week met de mogelijkheid om dit in de toekomst uit te breiden. Aanvangsdatum, dagen en tijden zijn in overleg te bepalen.

Wie zijn wij?
FysioPlus is een moderne en dynamische fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in Amsterdam-Zuid en Amsterdam–West. Ons team bestaat uit 15 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Naast Sportfysiotherapie en Bekkenfysiotherapie is Manuele Therapie een van onze belangrijkste specialisaties. De praktijk werkt met Intramed en kenmerkt zich door korte lijnen met huisartsen en andere disciplines, is innovatief en streeft naar state-of-the-art behandelmethoden.

Wie ben jij?
Jij bent die enthousiaste, ondernemende en up-to-date Manueel Therapeut! Die echte teamspeler, gepassioneerd en leergierig! Gedreven als het aankomt op het onderzoeken, behandelen en actief revalideren van patiënten. Planmatig als het gaat om het coördineren van de Manuele Therapie. Daarnaast vind je het leuk om contacten te onderhouden met andere disciplines en draai je je hand niet om voor verslaglegging.

Dan zal je voornamelijk werkzaam zijn op onze locaties FysioPlus De Mirandabad en Fysioplus Oostoever Sloterplas. Op deze laatste locatie, gelegen in Amsterdam-West, werk je nauw samen met 2 van onze bekkenfysiotherapeuten, een psychosomatisch fysiotherapeut en 3 algemeen fysiotherapeuten.

Op onze locatie FysioPlus De Mirandabad werk je intensief samen met 8 collega’s (sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, een ZwangerFitdocente, kinderfysiotherapeute en een echografist). Deze locatie is het (sport)fysiotherapie en preventie- en trainingscentrum van FysioPlus gelegen in Amsterdam-Zuid en heeft de beschikking over een therapiebad.

Wat kan je verwachten?
Een praktijk die volop in ontwikkeling is; een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin samenwerken centraal staat en waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Een marktconform salaris met bonus regeling. Vergoeding van de kosten voor CKR inschrijving voor zowel algemeen fysiotherapeut als eventuele verbijzonderingen. Vergoeding van abonnementskosten Physios.

Herken jij je hierin en wil je graag werken in een professioneel en leuk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur jouw motivatie en CV naar:

Anneke van Schaik
Praktijkeigenaar en manager HR FysioPlus Amsterdam
E. annekevanschaik@fysioplus.nl
T. 020 – 679 44 97
W. www.fysioplus.nl

Wegens het maken van een langdurige wereldreis verkoop ik mijn praktijk, gelegen in de prachtige woonwijk Amby te Maastricht. Het betreft een overname van het huurcontract van het handelspand (±€1000/maand inclusief verbruik), het materiaal (3 behandeltafels, 2 bureaus, hometrainers, crosstrainer, gewichten en veel ander oefenmateriaal) en het patiëntenbestand.
Totaal praktijkoppervlak van 89m², waarvan een wachtkamer, 2 behandelruimtes en een grote oefenzaal. Wastafel en toiletten zijn voorzien.
Het handelspand is gelegen in de onderste verdieping van een woonzorgcentrum, met 100 aanleunappartementen erboven.
De praktijk is instap klaar en meteen geschikt voor gebruik, er zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars en een goed contact met de omliggende huisartsen. Het biedt momenteel ±30u werk/week aan (in stijgende lijn). Er is 1 collega oedeemtherapeut die als ZZP’er enkele uren voor de praktijk werkt. De praktijk is zeer gemakkelijk bereikbaar met de auto (op enkele minuten van de autosnelweg) en het openbaar vervoer. Bovendien kan je er gratis parkeren voor de deur. Op dit moment worden er vele huizen en appartementen bijgebouwd rond de praktijk en groeit het aantal inwoners in de wijk razend snel. De overname datum is onderling bespreekbaar.
Toplocatie, instap klaar, alle materiaal aanwezig, weinig omliggende praktijken, lage overname kost,… Unieke kans voor één persoon of een duo!!

Meer informatie: tom.de.baecke@gmail.com

Wij zoeken een manueeltherapeut in opleiding om ons team te versterken.

Wij zijn een gezellige praktijk in een gezondheidscentrum in de buurt van Haarlem.

Het team bestaat uit  10 fysiotherapeuten. Naast 3 manueeltherapeuten hebben we ook kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, kaakfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en oncologische fysiotherapie.

Het gaat om een dienstverband voor 3 dagen per week, met mogelijkheid tot uitbreiding.

Voor verdere informatie en/ of reacties:
Bea Homan
Praktijk voor Fysiotherapie Gezondheidscentrum Velserbroek
bea@fysiotherapie-velserbroek.nl
023-5201253

Sport Medisch Centrum De Bron
Herenweg 111 B
3645 DJ  Vinkeveen

Contactpersoon:
Freek van Vliet

Telefoon:
0297-266700

Website:
http://www.smcdebron.nl

Email:
freekvanvliet@smcdebron.nl

Reageer voor:
31 mei 2017

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een bekkenfysiotherapeut(e)  en of psychosomatische fysiotherapeut(e) voor minimaal 8 uur per week.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in een leuke eerstelijns praktijk in Vinkeveen, neem dan contact met ons op!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • werken in een volledig nieuw ingerichte praktijk met ruime oefenzaal
 • werken in een jong en enthousiast team met een collegiale sfeer
 • het werken in een kenniscentrum voor het delen van kennis en ervaring
 • voor minimaal 8 uur per week, er is mogelijkheid tot uitbreiding van uren binnen de praktijk Echter is dit prima uit te breiden bij eigen flexibiliteit en initiatief doordat er nog veel kan worden behaald op het gebied van acquisitie.
 • Salaris (loondienst/ZZP), startdatum, werktijden en aantal uren in overleg.

Heb jij de volgende vaardigheden?

 • je bent geregistreerd bekkenfysiotherapeut(e) /psychosomatische therapeut(e)
 • je bent leergierig, gemotiveerd en enthousiast
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • je kunt meedenken en meewerken aan de ontwikkelingen van bekkenfysiotherapie en of psychosomatische theorie in onze praktijk

Heb je belangstelling stuur dan je sollicitatiebrief en c.v.  naar Freek van Vliet, mailadres:

freekvanvliet@smcdebron.nl

We zien je reactie graag tegemoet.

Vacature Ervaren Fysiotherapeut (Vught-Oss)

Voor onze praktijken Praktijk Jacq Smolders in Oss en Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk in Vught zijn wij op zoek naar een vakvolwassen fysiotherapeut voor 16-24 uur per week
(op termijn mogelijkheid uitbreiding arbeidsduur).

Beide praktijken zijn vooruitstrevende multidisciplinaire (para)medische praktijken met
ondermeer fysiotherapie, manuele therapie, echografie, cesar oefentherapie, ergotherapie,
acupunctuur en een kinderpraktijk. Ook werken wij op beide locaties samen met een osteopaat en podotherapeut. Beide locaties hebben een relatief jong team, met veel expertise in huis. Wij werken graag met innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping en shockwave.

In verband met de groei van onze praktijken zijn wij op zoek naar een ervaren fysiotherapeut die onze teams wil versterken, zowel in Vught als Oss. Eventueel is werken op 1 locatie bespreekbaar. Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, nauwe samenwerking en een brede patiëntendoelgroep. Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk en bieden daarom veel opleidingsmogelijkheden. Er is een informele, enthousiaste en professionele werksfeer.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het back office en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed en gebruiken ondermeer de online
patiëntenvragenlijsten, wat de administratieve taak verlicht.

We zijn specifiek op zoek naar een collega met meerdere jaren werkervaring, bij voorkeur ook met een specialisatie, dry needling en/of medical taping. Iemand die in het vooruitstrevende profiel van onze praktijk past en affiniteit heeft met werken in de eerste lijn. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Vught-Oss en bent in het bezit van rijbewijs en auto.

In eerste instantie zal de functie zo’n 16-24 uur per week bedragen met het streven en de
verwachting om dit verder uit te kunnen breiden. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.

Benieuwd naar je potentiële nieuwe collega’s en wil je meer informatie over de praktijken?
Kijk dan op www.kapellaan.nl en www.jacqsmolders.nl.

Klaar voor een volgende stap?
Ben jij de enthousiaste en ambitieuze therapeut waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Femke Smolders (HRM) via: femke@jacqsmolders.nl.
Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

Pagina's