Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Met het oog op uitbreiding en innovatie, zijn wij per direct op zoek naar een (bijna) geregistreerde collega Geriatriefysiotherapie binnen onze multidisciplinaire praktijk te Ommen.

Je zal als betrokken, zelfstandige en enthousiaste collega (full/parttime) onderdeel uit gaan maken van een team met fysiotherapie, diëtetiek en ergotherapie (voorzien van alle overige verbijzonderheden binnen de fysiotherapie), Daarnaast werken we nauw samen met andere disciplines in ons werkgebied.

Voor nadere informatie e.viscaal@fysio-ommen.nl of 0529-451853

Vanaf april 2017 is er behoefte aan vervanging voor fysiotherapie, manuele therapie en geriatriefysiotherapie. Het gaat om een werkweek tussen 20-36 uur.

Na de zomerperiode is er de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

We zoeken een ondernemende collega, die zich verantwoordelijk voelt, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en ook zelfstandig kan werken.

Onze praktijk is gevestigd in een medisch centrum in Hoogerheide (West-Brabant) met apotheek, diëtetiek, huisartsen, podotherapie, thuiszorg. We zijn aangesloten bij verschillende netwerken.           De persoonlijke benadering is ons handelsmerk.

Je komt te werken in een prettige werksfeer, met mogelijkheden tot verdere ontplooiing.

Informatie en sollicitaties naar mkderuiter@hetnet.nl
Fysiotherapie de Ruiter
Duinhoefplein 7
4631 MC Hoogerheide

Bakker Training | Therapie zoekt een:

ondernemende fysiotherapeut (24-40 uur p/w)

Door groei van onze praktijk en uitbreiding van onze dienstverlening zoeken wij een nieuwe collega. Een ondernemend type die als coachend leider kan optreden. Een meewerkend fysiotherapeut die - net als wij - gaat voor samenwerken en innovatie. Ons motto is: de beste zorg voor iedere cliënt. Durf jij de uitdaging met ons aan?

Wat wij van je verwachten

 • ervaring als fysiotherapeut (orthopedie, sport en revalidatie)
 • woonachtig in de regio
 • bereid om twee avonden per week te werken
 • een specialisatie kan een pré zijn

Wat wij belangrijk vinden

 • tact en empathisch vermogen
 • ondernemerschap en innovatie
 • samenwerking en coachen van collega’s
 • accuratesse in verslaglegging
 • eigenaarschap op de toegewezen producten en diensten

Wat je van ons kunt verwachten
Samenwerken in een dynamisch team in een groeiende praktijk. Je krijgt ruimte voor ondernemerschap en innovatie. In het eerste jaar draai je mee als ondernemende fysiotherapeut in het team. Daarna krijg je de mogelijkheid door te groeien naar vestigingsleider.

Wie wij zijn
Bakker Training | Therapie is een dynamische fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Stiens, Hallum en Marrum. Wij staan voor zorg op maat. De vraag van de client staat daarom altijd voorop. Op www.fysiotherapiestiens.nl lees je meer over onze praktijk, ons team en al onze specialisaties.

Ik ga de uitdaging aan!
Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Stuur je reactie dan vóór 7 april via e-mail naar Sjoerd Bakker:
sjoerd@fysiotherapiestiens.nl.

 

Manueel Therapeut (i.o.)
GoFysio is een moderne en dynamische fysiotherapiepraktijk met orthopedie als belangrijkste pijler. Onze therapeuten werken binnen kenniscentra samen om de beste resultaten te boeken voor onze klanten.

Per direct hebben wij plek voor een Manueel Therapeut (of een manueel therapeut i.o.) voor onze mooie en nieuw ingerichte praktijken in De Meern Veldhuizen en Nieuwegein Archimedesbaan. Starten met 16 uur en opbouwen naar 32-36 uur.

Heb jij de volgende vaardigheden?

 • je bent manueel therapeut of je bent in opleiding
 • je beheerst verslaglegging op PLUS niveau of bent bereid dat te leren
 • je bent flexibel inzetbaar en bereid om twee avonden per week te werken
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • je kunt je professioneel opstellen en representatief zijn voor de professionele uitstraling van onze praktijk
 • je bent bereid mee te werken aan de ontwikkelingen van het vak

Wat kan GoFysio jou bieden:

 • werken in een team van enthousiaste collega’s
 • het enerzijds werken in een fysiotherapeutisch team maar ook zelfstandig werken
 • het werken in kenniscentra voor het delen van kennis en ervaring collega’s
 • persoonlijke en professionele ontwikkeling op jouw vakgebied
 • het opbouwen van een eigen ‘patiëntenkring’

Salaris, startdatum, werktijden en aantal uren in overleg.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie met CV en foto zo snel mogelijk naar Talitha Buijs of mail voor meer informatie talitha@gofysio.nl 030-6585901

Wij zijn opzoek naar een collega manuele therapie, voor 8-12 uur per week. Voldoe jij aan de volgende eisen, stuur dan je CV met motivatie naar fysiotherapiephysicalvision@gmail.com. Contact persoon:  Sandra Bos-Bruining, te bereiken op 06-45014520.

 • manueeltherapeut(e);
 • bij voorkeur dry needling;
 • ervaring met fysiomanager;
 • woonachtig in de omgeving van Veelerveen;
 • bereid om op de woensdag en vrijdag te werken, eventueel ook in de avond.
 • beschikt over eigen vervoer.

Voor onze fysiotherapie Pluspraktijk van 4 fysiotherapeuten en een praktijkondersteunster  zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

We zoeken een teamspeler met affiniteit voor het werken in een eigen praktijk waarin je je ondernemerskwaliteiten kwijt kunt. Specialisaties binnen de manuele therapie (i.o.) of geriatrie zijn een pré. Andere specialisaties zijn uiteraard welkom.

We zoeken iemand voor de periode vanaf 2018.

Bekijk eens onze website voor informatie over de praktijk: www.fysiofit-zandvoort.nl

De praktijk is gesitueerd in een woonwijk  met goede parkeergelegenheid tegenover een seriorenwoningen complex. Er zijn vijf behandelruimtes en we zijn voorzien van een medische trainingsruimte heeft waar ook medische fitness aangeboden wordt. We hebben samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld echografie, shockwave en dergelijke.

Er wordt intensief samengewerkt met de zorgverleners en verwijzers (huisartsen) uit het dorp / de naaste omgeving. Onze praktijk staat bekend om de individuele en persoonlijke aandacht, die gegeven wordt aan de patiënten.

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met CV voor eind mei 2017 naar:

praktijk@fysiofit-zandvoort.nl

Wij zijn op zoek naar een (bijna)  geregistreerde bekkenfysiotherapeut voor ons multidisciplinair centrum in ’s-Gravenzande.

Onze  praktijk FysioZande bestaat momenteel uit 7 fysiotherapeuten, 1 manueel therapeut en 1 Mensendieck therapeut.

Het multidisciplinair centrum “Therapie & Zorg Zande” en Fysio Zande zitten onder 1 dak.
In een gesprek kan er overleg zijn voor het zelfstandig werken of in loondienst.

Graag zien wij jou reactie per e-mail tegemoet.
Ton Regeer
Tel.: 06-11354249
E-mail:             praktijk@fysiozande.nl
Site praktijk:    www.fysiozande.nl
Site MDC:        www.zandewestland.nl

Gevraagd: fysiotherapeut/manueel therapeut(evt. in opleiding laatste jaar) voor particuliere praktijk in Lansingerland.

Het betreft een aanstelling voor 20 uur met mogelijkheid tot uitbreiding.

De praktijk heeft 6 medewerkers met verschillende specialisaties waaronder manuele therapie, dry-needling en echografie. Tevens werken we samen met een naast de praktijk gelegen sportschool waar we (sport)revalidatie aanbieden.

Ben jij die enthousiaste, patiëntgerichte manueeltherapeut die wij zoeken, stuur dan een mail naar  vizziobouwknecht@gmail.com t.n.v. Stefan Bouwknecht.

Vacature (sport)fysiotherapeut
Staan de woorden fysiotherapie en sport met hoofdletters in jouw DNA geschreven? Ben je een enthousiaste fysiotherapeut? Spreekt werken met regionale (top)sporters en breedtesporters jou aan? Denk jij in kansen en mogelijkheden? Heb jij net als je toekomstige collega’s passie voor het vak en ben je out-of-the-box denkend? Dan is dit de vacature voor jou!  

Praktijk
Fysiotherapie Bergstraat is een gedreven praktijk in het centrum van Amersfoort. Binnen de praktijk zijn diverse specialisaties te vinden als manuele therapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling en echografie. De onderlinge samenwerking is intensief om de hoogste kwaliteit te garanderen voor onze patiënten. Het team bestaat uit negen enthousiaste fysiotherapeuten en twee secretaresses. Fysiotherapie Bergstraat is een pluspraktijk. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes en zijn ook op zoek naar de wetenschappelijke onderbouwing hiervan. Onze aanpak is actief en sportief; je zult dan ook vaak te vinden zijn in de oefenzaal op de hoofdvestiging of op het sportcomplex van voetbalvereniging CJVV. Met CJVV hebben we een samenwerkingsverband rondom het medische beleid van de voetballers.

Functieomschrijving
Als (sport)fysiotherapeut werk je nauw samen met de aanwezige manueel therapeuten. Je krijgt bij ons alle ruimte om sportfysiotherapie binnen de praktijk op te bouwen/uit te breiden. Je werkzaamheden bestaan naast algemene fysiotherapie uit het behandelen van patiënten met sport gerelateerde  beweegklachten. Je geeft sporttrainingen, advies en voorlichting op het sportspreekuur. Daarnaast breid je het netwerk van medische specialisten en sporters uit.

Functie eisen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:

 • je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding fysiotherapie met inschrijving in het CKR
 • je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de eerste lijn
 • je bent minimaal 3e jaars student sportfysiotherapie of afgestudeerd als master sportfysiotherapie
 • je bent 32-38 uur beschikbaar
 • je beschikt over een goede zelfreflectie en bent communicatief vaardig
 • je bent ondernemend en initiatiefrijk
 • je hebt een actieve houding binnen het vak en je bent bereid om te werken aan kwaliteitsverbetering
 • je bent een teamspeler
 • je hebt aantoonbare affiniteit met sport en bewegen

Uren per week
32 uur per week, indien wenselijk uit te breiden naar 38 uur. De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Binnen de praktijk zijn voldoende (bij)scholingen mogelijk en is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei.

Interesse?
Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysiotherapiebergstraat.nl. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Gijs Ganzevles of Ruud Wagenaar via 033 - 461 19 16. Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.fysiotherapiebergstraat.nl

Gezocht in Zweden: Fysiotherapeut met of zonder een specialisatie in de manuele of geriatrische fysiotherapie.

FysioFokus is een goedlopende fysiotherapiepraktijk, geleid door Nederlanders, in de gemeente Mellerud in Dalsland, Zweden. De werkwijze van Nederlandse therapeuten past goed bij onze visie en daarom staan we open voor fysiotherapeuten, die serieus geïnteresseerd zijn in een baan in Zweden voor minimaal twee tot drie jaar.

In 2015 is FysioFokus overgegaan naar een nieuw zorgstelsel, wat ons in de gelegenheid heeft gesteld meerdere nieuwe therapeuten aan te stellen. Nu worden voorbereidingen getroffen om in de aangrenzende gemeente Bengtsfors een praktijk te openen en om te starten met de bouw van een nieuwe praktijkruimte in Mellerud. Wij zoeken naar enthousiaste, geëngageerde en flexibele nieuwe medewerkers met een voorkeur voor ondernemen, initiatief nemen en ontwikkelen.

De functie is net als het patiëntenbestand gevarieerd en omhelst zowel individuele behandelingen als groepstrainingssessies en thuisbezoeken. Tevens is er de beschikking over een revalidatiebad en een trainingszaal. Bestaande specialisaties binnen de praktijk zijn manuele therapie, handfysiotherapie en ergotherapie. Wij zien met name ruimte voor een extra manueel therapeut of een geriatrisch fysiotherapeut, maar ook zonder deze specialisaties hebben we intresse.

Het werken als fysiotherapeut in Zweden is op veel vlakken vergelijkbaar met in fysiotherapie in Nederland. Eisen die in ieder geval gelden:

 • Een Zweeds bewijs als gelegitimeerd fysiotherapeut (legitimerad fysioterapeut). Indien deze nog ontbreekt dan helpen we bij de aanvraag hiervan en is een geldig fysiotherapiediploma plus een BIG-registratie vereist
 • Taalbeheersing van het Zweeds op C1-niveau conform de EU-richtlijn. Is haalbaar met een half tot een jaar serieuze deeltijd taalstudie, afhankelijk van aanleg
 • Geldig rijbewijs B en bereidheid om te werken op meerdere locaties binnen de landstreek Dalsland.
 • Bij voorkeur minimaal drie jaar fysiotherapeutische werkervaring gedurende de afgelopen vijf jaar. In het geval van de manueel therapeut is een therapeut-in-opleiding bespreekbaar op voorwaarde dat de opleiding voortgezet en afgerond wordt.

Het salaris is marktconform, pensioenopbouw wordt geboden en voltijd/deeltijd is in onderling overleg af te stemmen. In aanvang bieden we een jaarcontract aan, met de intentie om deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie kun je contact zoeken met Ellen Schneider via:
FysioFokus Mellerud AB, Bergsgatan 28 , SE-464 30 Mellerud
+46 – 73 507 8626

www.fysiofokus.se

Bij serieuze interesse graag reageren vóór 7 april 2017. Wij zijn voornemens om gesprekken te organiseren in de week na Pasen op een locatie in de provincie Utrecht.
__________
Additionele informatie over de gemeente en landstreek waar FysioFokus gevestigd is:

De gemeente Mellerud is 9.000 inwoners groot en is net zo groot als tweederde van de provincie Utrecht. Mellerud ligt in de provincie Västra Götaland en bevindt zich in de landstreek Dalsland. Het ligt aan de zuidwestkust van het Vänern (Zwedens grootste meer) en op een uur rijden van de westkust van Zweden alsmede 1½ uur ten noorden van Gothenburg (1 uur met de trein). Er zijn meerdere internationale vliegvelden (Göteborg Landvetter, Karlstad Airport, Oslo Rygge) binnen 2-2½ uur afstand. Vanuit NL (Utrecht) is men met de auto in 11-12 uur in Mellerud.

De gemeente Åmål ligt direct ten noorden van de gemeente Mellerud en is in inwoneraantal en omvang een fractie groter. Åmål is een half uur verder rijden vanuit NL. De faciliteiten in beide gemeentes zijn relatief uitvoerig, ook in vergelijking met andere, kleinere Zweedse gemeenten. Feitelijk kan men nagenoeg al het gangbare voor het dagelijks leven vinden, kopen, nuttigen of beoefenen in deze gemeenten.

De landstreek Dalsland bestaat uit vijf gemeenten: Åmål, Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda en Mellerud. Bij elkaar opgeteld wonen er ruim 50.000 mensen in de landstreek op een oppervlakte van ongeveer 5.000 km2, vergelijkbaar met die van de provincie Gelderland. Het landschap van Dalsland is zeer gevarieerd, van platteland tot laaggebergte, rivieren, meren, het Dalslands kanaal en het natuurreservaat Kroppefjäll. Dalsland wordt vaak ”Zweden in het klein” genoemd.

Ellen Schneider van FysioFokus is werkzaam geweest binnen de gemeente Mellerud als projectleider van een immigratieproject gericht op Nederlanders en Belgen en kan vanuit haar ervaring daar veel hulp verlenen bij het maken van de overstap van NL naar SE, het verkrijgen van de officiële papieren om het beroep fysiotherapeut uit te mogen oefenen en het gevestigd raken in Dalsland.

Vereiste ervaring:

 • Fysiotherapie: 1 jaar

Vereiste licentie of certificering:

 • Rijbewijs B 

Pagina's