Werken bij SOMT

SOMT is een toonaangevend opleidingsinstituut voor post-HBO onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij ontwikkelen en verzorgen masteropleidingen en bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die ook in de praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing. 

Bekijk onderstaand overzicht voor onze openstaande vacatures.
Staat er voor u geen passende functie tussen, maar heeft u wel interesse om aan de slag te gaan als docent verwijzen wij u graag naar onze mogelijkheden.

..........................................................................................................

SOMT is een toonaangevend Nederlands opleidingsinstituut voor bachelor- en masteronderwijs onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden de enige universitaire bacheloropleiding fysiotherapie in Nederland aan en ontwikkelen en verzorgen zowel masteropleidingen als bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

SOMT is wegens het vertrek van de huidige functionaris op zoek naar een

Hoofd Onderwijsondersteuning
24-28 uur per week

De werkzaamheden
Onderwijsondersteuning is het knooppunt van een groot deel van de werkprocessen binnen onze organisatie. Het Hoofd Onderwijsondersteuning geeft leiding aan een team van 5 medewerkers dat verantwoordelijk is voor studentenadministratie, roostering, ondersteuning bij voorlichtingsactiviteiten, relatiebeheer, facilitaire zaken en gebouwenbeheer. Als Hoofd organiseer je de werkzaamheden, bewaak je de voortgang en coach je de medewerkers, maar pak je waar nodig ook zelf werkzaamheden op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het studentadministratiepakket vanuit de gebruikerskant. Het Hoofd Onderwijsondersteuning is lid van het managementteam en legt direct verantwoording af aan de directeur.

Het profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau, ervaren in het aansturen van complexe administratieve processen - bij voorkeur in het onderwijs - en met affiniteit met de ICT-kant van het werkgebied.

Als leidinggevende weet je anderen te motiveren en te enthousiasmeren om bij te dragen aan de realisatie van de gestelde doelen. Je bent een dienstverlener pur sang, die gemakkelijk communiceert op alle niveaus in de organisatie. Je bent op je werkgebied een sparringpartner op niveau voor de hoofden van de universitaire en post-HBO opleidingen, het Hoofd ICT en het Hoofd Financiën. Leidinggevende ervaring (min. 3 jaar) is noodzakelijk.

Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 30 km. rondom Amersfoort.

Ons aanbod
SOMT is een organisatie van ambitieuze professionals. Je hebt in deze functie de mogelijkheid om zelf richting te geven aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De uren kunnen worden verspreid over vier tot vijf werkdagen. In eerste instantie wordt een contract voor een jaar aangeboden. De intentie is om een langjarige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Reageren
Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie en je CV voor 18 april a.s. aan de HR-manager, Cécile Verheij (c.verheij@somt.nl). Eventuele vragen kun je ook naar dit adres mailen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageren is alleen zinvol als je voldoet aan de in het profiel gestelde eisen.

Deze opleiding is NVAO geaccrediteerd